Betalning

Du måste förnya ditt medlemskap och betala din administrativa avgift på 100 kronor varje år för att behålla dina dagar hos Boplats och kunna anmäla intresse för lägenheter.

   

Se filmen 

Att betala / Betala med kortBetala via bankE-fakturaRegler


Att betala 

  • Logga in längst upp på sidan.

  • Gå till betalning under mina sidor. Betalade avier är markerade med en grön bock.

  • Obetalda avier är markerade med ett rött kryss och har två knappar, Visa avi och Betala med kort

a.jpg

Betala med kort / Du kan betala direkt genom att trycka på Betala med kort. Ett fönster öppnas och du kan fylla i uppgifterna för ditt betalkort och betala direkt. Har du problem med att fönstret inte öppnas, läs mer här.

d.jpg

Betala via bank / Om du vill betala via din bank, tryck på Visa avi för att hitta summan, bankgironummer och OCR-nummer. Tänk på att det kan ta upp till fem dagar innan din bankbetalning registrerats hos oss så var ute i god tid och sätt betalningsdatum med lite marginal. Dina dagar raderas 90 dagar efter det att din betalningsperiod har gått ut.

bb.jpg
E-faktura / Anmäl dig gärna för e-faktura hos din bank, så får du e-faktura till din internetbank nästa gång det är dags att betala. 
efaktura


Regler

Dina dagar raderas: Om din betalning inte finns registrerad hos oss 90 dagar efter att ditt medlemskap har gått ut raderas dina dagar hos Boplats. Tänk på att det kan ta upp till fem dagar innan din betalning finns registrerad hos oss om du betalar via bank. Dina dagar hos Boplats kan efter radering inte återskapas.

Administrativ avgift: Avgiften för betalande medlemmar är 100 kronor per år, inklusive moms.

Betalningsperiod: Din betalningsperiod börjar den dag din betalning registrerats, ditt betalningsdatum, och sträcker sig ett år framåt i tiden. Du kan se exakt datum på ditt kvitto som ligger under Mina sidor / Betalning

Betala för nästa period: 30 dagar innan betalningsperioden är slut kan du betala för nästa period. En avi för avgiften för nästa år skapas då på Mina sidor / Betalning och du kan även betala med kort genom att trycka på Betala med kort.

För tillfället går det endast att betala för en period åt gången. Du måste ha ett unikt OCR-nummer för varje enskild betalning. När det är dags att betala nästa gång skapas en ny avi, med ett nytt OCR-nummer.

Påminnelser: Du kan välja att få påminnelser om att betala skickade till dig via e-post och sms. Du måste då se till att din e-postadress och ditt mobiltelefonnummer är verifierat. Boplats ansvarar inte för att dessa kommer fram. Du måste själv komma ihåg att betala din avgift.

Betalkort: Det snabbaste sättet att betala är med kort. Då registreras betalningen direkt.

Avi: Du hittar din avi under avdelningen betalningmina sidor. Du kan ta upp den på skärmen, och om du vill skriva ut den. På avin hittar du alla uppgifter du behöver för att betala avgiften via bankgiro eller postgiro. För tillfället går det endast att betala för nästa period, inte för kommande perioder. Du måste ha ett unikt OCR-nummer för varje enskild betalning. När det är dags att betala nästa gång skapas en ny avi, med ett nytt OCR-nummer, under Betalning på Mina Sidor.

Ångerrätt: Ångerrätten gäller 14 dagar från betalning.


Betalningscykel:

betalningscykel.jpg