Sök efter bostad på boplats.se

Under avdelningen Sök bostad hittar du alla typer av bostäder på boplats.se. Om du vill ha ett meddelande när en viss typ av lägenhet publiceras, kan du skapa en bevakning.

   

Se filmen 

Sökverktyget / Bevakningar / Visa lägenheter / Villkor och plats / Lista eller karta


Att använda sökverktyget

Börja med att välja vilken typ av boende du letar efter i sökverktyget. Förstahandskontrakt, andrahandskontrakt, rum eller köp nytt. Fyll i typ av lägenhet; hyra, antal rum, boarea, i vilken kommun och vilka områden den skall ligga. När du trycker på Sök visas alla annonserade bostäder med dessa egenskaper i listan.

sök.jpg

Bevakningar

Om du vill ha ett meddelande när en viss typ av lägenhet publiceras kan du göra en bevakning genom att Spara sökkriterier som bevakning.  Du kan göra flera olika bevakningar som du döper till vad du vill, till exempel ”Trea i Lundby med balkong”, ”Allt i Mölndal”, eller ”Min drömlägenhet”. Under Mina sidor/Kontaktuppgifter ställer du in om du vill ha e-post när en bevakning hittar ett nytt objekt.

bevakning.jpg

Visa lägenheter

När du är inloggad är de lägenheter som du kan anmäla intresse för markerade med en grön bock. Om de inte uppfyller villkoren ser du ett rött kryss. 

   
Uppfyller villkoren   Uppfyller inte villkoren

Om du bara vill se lägenheter där du kan anmäla intresse skall du kryssa i rutan Visa bara boenden där jag uppfyller villkoren. 

visabara.jpg

Villkor och plats

Klicka på villkoren och se exakt vad som krävs för att kunna anmäla intresse. Du ser även hur många som redan har anmält intresse och vilken plats du har för tillfället.

villkor 1.jpg

Lista eller karta

Du kan välja om resultaten skall visas som en lista eller på en karta. När du klickar på ikonen på kartan ser du mer information om lägenheten.


visasom.jpg