Continue to the page
Close

Välkommen till Boplats, västra Sveriges största bostadsförmedling för hyresrätter. Här kan du tala om vilken hyresgäst du vill ha och annonsera din lägenhet. Sedan kan du lugnt invänta en bostadssökande som uppfyller dina krav.

Kontakt

Boplats är en bostadsförmedling för hyresrätter - allmännyttiga såväl som privata. Alla hyresvärdar som använder sig av boplats för att hitta hyresgäster bestämmer helt och hållet själva vilka villkor de sökande måste uppfylla.
Lägenhetsannonser skapar du enkelt genom att fylla i förvalda egenskaper. Det är också möjligt att koppla till karttjänst, kollektivtrafik och lägga upp bilder på objekt och planlösning. Detta gör det lätt att skapa tydliga och intresseväckande annonser. 

Vi har idag nästan 250.000 registrerade bostadssökande.

Vi jobbar med både allmännyttiga och privata hyresvärdar.

Hyresvärdens villkor avgör vem som kan söka

Med vårt system lägger vi tillsammans med uthyraren upp vilka villkor som gäller för att få hyra hos er. På så vis kan alla bostadssökande kan se vad som gäller direkt i annonsen, och lägenheten kan bara sökas av de som uppvyller villkoren. Lägenheter går sedan till den av de bostadssökande som uppfyller villkoren och har längst kötid. 

Integration och boendetid

Flera av våra kunder har en direkt integration via sina fastighetssystem. Publicering av lägenheter kan därmed dke med ett enkelt knapptryck. Ni kan även skicka in till exempel boendetid, om ni vill prioritera de som redan bor i ert bestånd. 

Effektiv uthyrning av nyproduktion

Boplats har utvecklat ett effektivt sätt att arbeta med nyproduktion där flera lägenheter kan publiceras i samma annons. De bostadsökande får sedan prioritera de lägenheter de är mest intresserade av.
Ikano är en av våra många hyresvärdar som har mycket nyproduktion; se filmen där de berättar om sitt projekt i Kungälv, och om hur det är att använda Boplats.

ikano
Här kan du se filmen  (Vimeo) 

 

Kontakt

Är du hyresvärd och är intresserad av att använda Boplats? Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Maria Jordan
Förmedlingschef
maria.jordan@boplats.se
031-368 07 55  

 

Camilla Dafgård
Marknadschef
camilla.dafgard@boplats.se
031-368 07 52