Continue to the page
Close

Nordic Real Estate Partners (NREP) är ny hyresvärd hos Boplats med nybyggda lägenheter för unga personer.

| Nyhet | 2023-02-14 |

Boplats kommer att förmedla nyproducerade lägenheter i Selma Stad för NREP. Lägenheterna är öronmärkta för personer mellan 18 och 35 år. Uthyrningen kommer preliminärt att påbörjas i maj och inflyttningen sker i december.

NREP grundades 2005 och har sedan dess arbetat för att driva förändring och förbättra den byggda miljön till förmån för kunder, samhällen och städer.

Stadsdelen Selma stad växar fram kring Selma Lagerlöfs torg på Hisingen. 1 700 nya bostäder planeras tillsammans med kontor, butiker, restauranger och caféer. Lägenheterna är välplanerade ettor och tvåor om 25–48 kvadratmeter. Alla lägenheter är inredda med ljusa materialval, vitmålade väggar och ekparkett. Huset är byggt för att göra litet avtryck på miljön. Med solceller, gröna tak och miljövänliga material sparar vi energi och sänker kvarterets koldioxidutsläpp.  Den gemensamma ytan på entréplan är öppen för alla boende i huset. Vägg i vägg flyttar det även in ett café och gym och högst upp i huset finns en gemensam takterrass med utsikt och löparbana.

» Läs mer om NREP på företagets webbplats.