Hyresvärdar

Välkommen till Boplats, regionens marknadsplats för hyresrätter. Här kan du tala om vilken hyresgäst du vill ha och annonsera din lägenhet. Sedan kan du lugnt invänta ansökningar från bostadssökande som uppfyller dina krav.

Kontakt / Support för våra hyresvärdar


Boplats är regionens marknadsplats för hyresrätter - allmännyttiga såväl som privata. Alla hyresvärdar som använder sig av boplats för att hitta hyresgäster bestämmer helt och hållet själva vilka villkor de sökande måste uppfylla. Med vårt system lägger uthyraren själv upp dessa - manuellt eller med hjälp av mallar – och vilka kriterier de sökande ska rangordnas efter. 

Alla ansökningar samlas i en lista. Utifrån denna kan du som hyresvärd lätt skicka erbjudande om visning, ta emot svar om fortsatt intresse efter visning, och till slut erbjuda kontrakt. I listan har du tillgång till alla uppgifter som de sökande lagt in om sig själva i sin profil.

Lägenhetsannonser skapar du enkelt genom att fylla i förvalda egenskaper. För unika egenskaper kan du dessutom lätt skapa egna etiketter.

Det är också möjligt att koppla till karttjänst, kollektivtrafik och lägga upp bilder på objekt och planlösning. Detta gör det lätt att skapa tydliga och intresseväckande annonser. 

Flera av våra kunder har dessutom en direkt integration via sina fastighetssystem så att publicering av lägenheter kan ske med ett knapptryck.

Kontakt

Är du hyresvärd och är intresserad av att använda Boplats? Kontakta oss så berättar vi mer!


Support för våra hyresvärdar

Telefon: 031-368 07 70 

Camilla Dafgård
camilla.dafgard@boplats.se
031-368 07 52

Maria Jordan
maria.jordan@boplats.se
031-368 07 55

Registrera ärende 

  1. Logga in i Boplats Office.

  2. Klicka "Kontakta Boplats Support", längst ned på förstasidan.

  3. Registrera ditt ärende så återkommer vi så fort det är behandlat.