För dig som är hyresvärd

Välkommen till Boplats, västra Sveriges största bostadsförmedling för hyresrätter. Här kan du tala om vilken hyresgäst du vill ha och annonsera din lägenhet. Sedan kan du lugnt invänta en bostadssökande som uppfyller dina krav.

Kontakt / Support för våra hyresvärdar


Boplats är en bostadsförmedling för hyresrätter - allmännyttiga såväl som privata. Alla hyresvärdar som använder sig av boplats för att hitta hyresgäster bestämmer helt och hållet själva vilka villkor de sökande måste uppfylla. Med vårt system lägger vi tillsammans med uthyraren upp dessa villkor så att alla bostadssökande kan se vad som gäller. Lägenheter går sedan till den bostadssökande som har längst kötid.

Lägenhetsannonser skapar du enkelt genom att fylla i förvalda egenskaper. Det är också möjligt att koppla till karttjänst, kollektivtrafik och lägga upp bilder på objekt och planlösning. Detta gör det lätt att skapa tydliga och intresseväckande annonser. 

Flera av våra kunder har dessutom en direkt integration via sina fastighetssystem så att publicering av lägenheter kan ske med ett knapptryck.

Vi har idag ca 240.000 registrerade bostadssökande.

Vi jobbar med både allmännyttiga och privata hyresvärdar. Ikano är en av våra många hyresvärdar som har mycket nyproduktion; i vår film berättar de om sitt projekt i Kungälv, och om hur det är att använda Boplats.

Här kan du se filmen (Vimeo) 

ikano.jpg


 

Kontakt

Är du hyresvärd och är intresserad av att använda Boplats? Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Maria Jordan
Förmedlingschef
maria.jordan@boplats.se
031-368 07 55  

 

Camilla Dafgård
Marknadschef
camilla.dafgard@boplats.se
031-368 07 52


Support för våra hyresvärdar

031-368 07 70