Hyresrätt - Nu startar uthyrningen av Norra Krokslättsgatan

Familjebostäders nyproduktion i Norra Krokslätt blir ett modernt landshövdingehus med 30 rökfria lägenheter i varierande storlek. Uthyrningen startar i början av september.

Lägenheterna kommer att hyras ut i etapper och du ansöker om valfri lägenhet på boplats.se. Om du är hyresgäst hos Familjebostäder intresseanmäler du dig via "HemmaHos/Omflyttningsplatsen" på Familjebostäders hemsida. Inflyttning sker preliminärt i juli 2015.

Lägenheterna sträcker sig från 2-4 rum och kök. Den minsta lägenheten är på 46 kvadratmeter med en månadshyra på 8 324 kronor och den största lägenheten är på 86 kvadratmeter med en månadshyra på 12 056 kronor. Hyran anges i 2014 års nivå.

Familjebostäders ambition är att sätta en Svanenmärkning på nybygget i Norra Krokslätt. Hela huset är rökfritt. Samtliga lägenheter utrustas med moderna vitvaror, helkaklade badrum och tv/bredband/telefoni via fiberanslutning. Tillhörande förråd finns i källaren. Alla lägenheterna får balkong eller uteplats, bortsett från en lägenhet som istället får extra takhöjd upp till nock. Parkeringsplatser finns vid närliggande parkeringshus vid Lisebergs södra entré.

Läs mer om Krokslätt.