Poseidons lägenheter först ut på nya Boplats


Pressmeddelande 
2014-09-05

Nu hittar du Poseidons alla lägenheter på boplats nya webbplats. Lägenheter från andra hyresvärdar annonseras fortfarande på den gamla.

Från och med den 1 september publiceras Bostads AB Poseidons alla lägenheter på Boplats nya webbplats med adressen nya.boplats.se. Detta som en del i ett pilotprojektet för Boplats nya datasystem som kommer att pågå under några veckor. När pilotprojektet är över kommer lägenheter från alla hyresvärdar att publiceras på den nya webbplatsen, samtidigt som den gamla webbplatsen stängs.

Den som vill anmäla intresse för lägenheterna måste vara registrerad på Boplats och ha betalat den administrativa avgiften på 100 kronor för 2014.

På den nya webbplatsen ser du direkt om du har möjlighet att söka en lägenhet. Hyresvärdens villkor, och vilken rangordning som gäller, visas direkt i annonsen. Du ser även vilken plats din intresseanmälan har bland alla andra. Andra nyheter är bland annat att du kan leta efter lägenheter från en kartvy samt att du har möjlighet att göra egna bevakningar.