Hitta din nya bostad i Älvrummet

Vill du veta vad som byggs och planeras i Göteborgsregionen? Den 17 oktober presenterar 19 byggbolag i samarbete med Boplats över 18 000 nya hyresrätter, bostadsrätter och villor i Älvrummet på Kanaltorget.

- Om du har tankar på att köpa eller hyra bostad ska du absolut ta dig till Älvrummet på lördag. Här får du allt presenterat på ett enda ställe och chansen att prata direkt med byggbolag och fastighetsägare om deras planer och om hur du ska gå tillväga om du är intresserad att söka eller köpa deras bostäder. Här kan du också plocka upp vår folder ”Nybyggda hyresrätter, bostadsrätter och villor” som listar det mesta som byggs och ligger i pipeline i Göteborgsregionen, säger Maria Yhlén Jordan på Boplats Göteborg. 

 BN Backa Röd - Flygfoto poseidon 2.jpg

Så här kommer Backa röd och Litteraturgatan se ut i framtiden

Bland områden som presenteras på Bonytt märks bland annat:

¤ Backa Röd där flera hundra nya bostäder byggs som skall binda samman villaområden med bostadsrätter och hyresrätter. 

¤ Selma Lagerlöfs Torg som står inför en omfattande upprustning och förnyelse. 

¤ Kvillebäcken där 1 200 Av 2 000 planerade bostäder redan står klara. 

¤ Nya Hovås som började byggas förra året efter av en lång dialog med grannar och intressenter i området som underlättat byggprocessen. 

¤ Den nya stadsdelen Södra Centrum längs Mölndalsvägen, som skall locka unga vuxna till en urban miljö med närhet till stadens. 

Andra områden i regionen - mellan Uddevalla, Kungsbacka och Borås - lyfts också fram.

De 19 bolag som medverkar är Boklok, Skanska, Veidekke, JM, Förbo, NCC, Alebyggen, Egnahemsbolaget, Poseidon, PEAB, HSB, Riksbyggen, Jutabo, Sverigehuset, Bostadsbolaget, Botrygg, Eidar Trollhättans bostadsbolag, Familjebostäder, och Wallenstam

Bonytt äger rum lördagen den 17 oktober kl. 11-14 i Älvrummet på Kanaltorget 1, mellan Nordstan och Operan. Fritt inträde. Välkomna!

För ytterligare information kontakta:

Maria Jordan, marknadsansvarig

maria.jordan@boplats.se / 031-100 255

Maria Meyer Martins, vd

maria.mayer-martins@boplats.se / 031-100 251 / Mobil: 0707 - 83 33 73

 

Boplats Göteborg är en marknadsplats för bostäder i Göteborg. Boplats Göteborg ägs av Göteborgs Stadshus AB, de kommunala bostadsbolagen Bostads AB Poseidon, Göteborgs Stads Bostadsaktiebolag (Bostadsbolaget) och Familjebostäder i Göteborg AB samt de privata fastighetsägarna genom Fastighetsägarna Göteborg Första Regionen. För mer information besök nya.boplats.se.