Bostadsrätt - Radhus i Ekeberg

ekeberg.jpg
På om Göta älvs östra sida, stax utanför Lödöse uppförs under året 30 nyckelfärdiga radhus. De kommer vara färdiga under våren 2016 men försäljningen börjar redan nu.

Husen är på 112,5 kvm med uteplatser på både fram och baksida, och trädgårdar anlagda vid inflyttning. Priset ligger mellan 1.350.000 – 1.550.000 kronor med en månadsavgift på 4 246 kr. Framför allt vänder man sig till barnfamiljer.

– Aledalen upp mot Lilla Edet är en bortglömd del av Göteborgsområdet, säger Henrik Ekeblad till Ale kuriren. Det som tidigare bestod av en ful väg med industribyggnader har nu blivit betydligt trevligare och mer lättillgängligt med den nya infrastrukturen. Anledningen till att vi börjar bygga här är att priserna fortfarande är förhållandevis låga samtidigt som kommunikationerna är goda. Det råder ett enormt tryck på bostäder i och runt Göteborg.

– Dessutom är Ekeberg ett väldigt vackert område, naturskönt samtidigt som det finns en närhet till tågstationen.

Tågstationen, Lödöse Södra finns inom gångavstånd från Ekeberg och tar dig till Göteborgs central på 25 minuter. Trollhättan på 12 minuter. Den nya motorvägen E45 tar dig till Göteborg på ca 25 minuter.

Svensk Fastighetsförmedling Ale står för försäljningen. Projektet drivs av Ekeblad Real Estate Investment Management AB (EREIM) tillsammans med Kjellgren Kaminsky Architecture AB.

Läs mer på deras webbplats.