Glöm inte betala

Har du varit registrerad på Boplats sedan innan den 1 januari 2014? Hög tid att se till att du har betalat för din andra period. 

Om du har varit registrerad på Boplats sedan innan den 1 januari 2014 fick du som första betalningsperiod från den 1 januari 2014 till den sista december 2014, oavsett när du betalade din avgift. Om du inte har betalat för din andra period inom 90 dagar från att den första tagit slut, i detta fallet den sista mars 2015, kommer dina dagar hos Boplats att nollställas. Tänk även på att det kan ta upp till tre dagar innan din betalning finns registrerad hos oss om du betalar via bank. 

Observera att det på din avi under Mina sidor / Betalning står ett felaktigt ”förfallodatum.” De 90 dagar du har på dig innan dina Dagar hos Boplats nollställs räknas från den dag då din föregående betalningsperiod tagit slut och ditt medlemskap har blivit vilande.

Att betala är frivilligt, men kom ihåg att din registreringstid är värdefull! 

Kontrollera om du har betalat

Logga in och gå till Mina sidor / Betalning så ser du om det finns ett kvitto på att din betalning har registrerats. Tänk på att det kan ta upp till tre dagar innan din betalning finns registrerad hos oss om du betalar via bank. 

Avsluta konto

Om du är säker på att du inte vill vara med på Boplats, och vill undvika fler påminnelser kan du avsluta ditt konto. Logga in och gå till Mina sidor / Konto. Längst ned på sidan hittar du funktionen Avsluta mitt konto.