Continue to the page
Close

Problemen med driften av Boplats webbplats är nu åtgärdade. Vi kommer att hjälpa dig som blivit drabbad av avbrottet.

Nyheter 2020-09-20 Uppdaterad 2020-09-21 |

På grund av ett prestandaproblem i driften av Boplats webbplats, har den inte varit tillgänglig under helgen. Vi har genomfört flera åtgärder och hoppas att detta har löst problemet med prestandan.Vi ber alla bostadsökande som inte kunnat använda boplats.se under tiden om ursäkt, och kommer att göra vad vi kan för att hjälpa dig som drabbats.I det fall det är möjligt kommer vi att förlänga svarstider efter visning så att alla inbjudna skall få möjlighet att ta del av visningen, och svara "ja" eller "nej".

Uppdatering 2020-09-21: För lägenheter där det finns inbjudna som inte har kunnat svara, på grund av avbrottet, kommer svarstiden att förlängas. Undantaget är lägenheter där den med längst kötid redan har tackat "ja". På dessa tar vi bort nej-svar för de som inte kunde svara.

Vi kommer även förlänga ansökningstiden för vissa lägenheter.På grund av prestandaproblemet i driften av Boplats webbplats, var den inte tillgänglig mellan fredagen den 18 september klockan 13 och söndagen den 20 september klockan 16.

Vår kundtjänst har öppet igen som vanligt på måndag morgon om du har några frågor.

» Kontakta Boplats kundtjänst