Continue to the page
Close

Efter två års uppehåll på grund av pandemin bjuder Boplats in till nyproduktionsmässa igen. Nu på söndag har du chansen att träffa 23 bostadsföretag som presenterar nybyggda och planerade bostäder i Göteborg med omnejd. 

│ Pressmeddelande 2021-11-17 │


I enighet med Folkhälsomyndighetens nuvarande rekommendationer uppmanar vi var och en att  vara uppmärksam på och stanna hemma vid förkylningssymptom. Du som inte är fullvaccinerad mot covid-19 bör hålla avstånd till andra människor, särskilt nära kontakter med personer i riskgrupp och över 70 år. Läs mer.


Boplats Göteborg arrangerar mässan Bonytt på Posthotellet i Göteborg. Funderar du på en ny bostad inom fem år? Här får du en unik överblick över vad som är på gång i Göteborgsregionen. Alla är välkomna och det kostar inget att komma in. Träffa och prata med bostadsföretagens representanter som finns på plats. Lyssna på vår guide som med hjälp av en stor stadsmodell berättar om hur det nya Göteborg växer fram.

Utställningen hålls på Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10 i Göteborg, strax utanför centralstationen. Du hittar bostadsrätter och hyresrätter från Kungsbacka i söder till Uddevalla i norr. Kooperativa hyresrätter för unga vuxna vid Lindholmshamnen, Seniorhus med gemensamhetsyta i Grevegården, nya bostadsrätter i anrika fabriksmiljöer i Mölndal och hållbara äganderätter i Öjersjö är bara några exempel. Fullt med nya hyresrätter i centrala Göteborg, på Backaplan, i Björkekärr och Gamlestaden, i Kallebäck och Askim och på många fler ställen. Allmännyttans hyresrätter i Göteborg och Mölndal kommer att förmedlas via boplats.se. 

Tid: Söndagen den 21 november kl 11:00-15:00

Plats: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10 i Göteborg

Deltagande utställare: Balder, Gårdstensbostäder, Bostadsbolaget, Egnahemsbolaget, Ekeblad Bostad, Eksta Kungsbacka, Familjebostäder, HSB, Ikano Bostad, JM, Jutabo, Lejonstaden, Nordr Sverige AB, PEAB, Poseidon, Riksbyggen, Skanska Nya Hem, Stena Fastigheter, Stenungsundshem, Sverigehuset, Tornet, Trollängen, Wallenstam.

Läs om alla projekt på mässan, och fler därtill, på boplats.se/bonytt


Bonyttmässan anordnas av Boplats Göteborg AB i samarbete med de deltagande bostadsproducenterna. Alla aktiviteter finansieras av deltagarna. 


Följ oss på facebook och ta del av Boplats nyheter och söktips.