Continue to the page
Close

Bräcke diakoni bygger hyreshus för första gången och lägenheterna kommer att förmedlas via boplats.se. De första lägenheterna från stiftelsen publiceras nu i mars.

| Nyhet 2021-03-01 | 

I Bräcke, på Hisingen i Göteborg, håller det nybyggda kvarteret Leffler på att färdigställas. Kvarteret består av tre hus med totalt 82 hyreslägenheter som ligger granne med flera av stiftelsens verksamheter. Merparten av lägenheterna kommer att förmedlas via Boplats Göteborg med start i början av mars, och därefter i omgångar under sommaren och hösten 2021. Lägenheterna som publiceras nu i mars är på 1 till 3 rum och kök där vissa är loftvåningar. Alla lägenheter förmedlas efter kötid, precis som alla andra lägenheter på boplats.se. Några ettor kommer hyras ut till studenter som har minst två år kvar av sin studietid. 

Bräcke diakoni är en idéburen stiftelse som arbetar med vård och omsorg och bland annat driver flera vårdcentraler, äldreboenden och rehabiliteringsverksamheter i ett 15-tal kommuner i södra Sverige. Visionen som samlar de drygt 1100 anställda är att göra hela samhället medmänskligare.

‐ Vi är stolta och glada att Bräcke diakoni väljer att förmedla sina lägenheter via Boplats Göteborg. Det är alltid roligt när vi får möjlighet att arbeta med en ny aktör på hyresmarknaden, och särskilt när det med en organisation som arbetar med medmänsklighet som ledstjärna, säger Maria Meyer‐Martins, vd för Boplats Göteborg.

» Läs mer hos Bräcke diakoni  


Bräcke diakoni välkomnades med en blomma från Boplats när Andreas Dackander, verksamhetschef fastighetsförvaltning, visade kvarteret Leffler.


Kvarteret Leffler står snart klart.