Continue to the page
Close

Boplats har uppdaterat texten där du väljer att få e-postutskick från oss. Anledningen att vi har uppdaterat texten är att Boplats kommer att använda e-post för att skicka ut enkäter och undersökningar för att förbättra våra tjänster. 

| Nyhet 2021-09-06 |Om du väljer att ta emot e-postutskick från Boplats kommer du nu kunna hjälpa till att förbättra våra tjänster genom att svara på enkäter och undersökningar. Om du vill vara med och hjälpa till att förbättra hur Boplats fungerar, se till att rutan för e-postutskick är markerad.

Du hittar inställningen för att ta emot e-postutskick under Mina Sidor / Kontaktuppgifter under rubriken Hur vill du få dina meddelanden?

Den nya texten lyder: "Jag vill ha riktad e-post om nya bostadsprojekt, Boplats informationskvällar, evenemang och liknande information från Boplats samarbetspartners samt inbjudan till undersökningar som syftar till att förbättra Boplats tjänster. Jag godkänner att Boplats Göteborg AB använder min e-postadress i system för epostutskick för dessa syften."

Under Mina Sidor / Kontaktuppgifter kan du även välja om du vill ha e-post vid bevakningsträff.

Du får alltid automatiska e-postmeddelanden rörande visning, betalning, och kontrakt förutsatt att du registrerat och verifierat en fungerande e-postadress i ditt konto.