Continue to the page
Close

| Nyhet 2021-01-28 | Uppdaterad 2021-01-29 | Uppdaterad 2021-02-02

Uppdatering 2 februari.

Problem på webbplatsen är lösta.

På morgonen 28 januari installerade vi en uppdatering på boplats.se. I samband med installationen uppstod vissa fel, som orsakade problem med att svara efter visning, ta bort bevakningar och ändra vissa uppgifter i profilen.

De här problemen är nu åtgärdade, och det ska gå bra att svara efter visning, ta bort bevakningar och ändra alla uppgifter i profilen. 

 

Problem med Swish-betalningar kvarstår. Efter att du har betalat med swish-appen måste du uppdatera webbsidan för att det ska synas att du har betalt. Vi jobbar på att hitta en lösning för att åtgärda problemet så snart som möjligt.

 


 

Uppdatering 29 januari.

Vidare fel har upptäckts:

  • Problem med att visa att betalning med Swish är utförd. Efter att du har betalat med swish-appen måste du uppdatera webbsidan för att det ska synas att du har betalt. 

  • Det finns problem med att lägga till och ta bort medsökande, hushållsmedlemmar, referenser och önskemål om område på Mina Sidor   

Vi ber om ursäkt och vi kommer göra vad vi kan för att hjälpa dig som drabbas. Vi jobbar på att lösa problemet. Prognosen är att vi kommer kunna göra en ny installation som åtgärdar problemen på onsdag 3 februari. 

 


 

Nyhet 28 januari.

Just nu har vi upptäckt följande problem på webbplatsen:

  • Den som har fått en visningsinbjudan kan inte svara Nej efter visning.

  • Den som har tackat Ja efter visning, men har ångrat sig, kan inte ändra svaret till ett Nej.

  • Det går inte att ta bort bevakningar på boplats.se.

Vi ber om ursäkt och vi kommer göra vad vi kan för att hjälpa dig som drabbas. Vi jobbar på att lösa problemet. Prognosen är att vi kommer kunna göra en ny installation som åtgärdar problemen på onsdag 3 februari. 


Så svarar du Ja till en lägenhet efter visning:  Logga in på Mina Sidor / Sökta bostäder senast  sista svarsdatum och klicka på ”Ja”.

Så svarar du Nej till en lägenhet efter visning: Du behöver inte göra någonting. Om du inte svarar alls, räknas det automatiskt som ett Nej-svar.

Så ändrar du ett Ja efter visning till ett Nej: Kontakta Boplats kundtjänst för att få hjälp med att ångra ditt Ja-svar

Ta bort bevakning: Avvakta tills felet är åtgärdat i nästa vecka. 

Så gör du för att sluta få e-post om bevakningsträff: Logga in på Mina Sidor / Kontaktuppgifter och bocka ur rutan ”Jag vill ha e-post när jag får en bevakningsträff”. 

Betalning: Du ser på mina sidor om du har betalat. Kontakta Boplats kundtjänst om något har blivit fel.