Continue to the page
Close

Hur fungerar egentligen en bostadsförmedling? Hur gör jag för att få en hyresrätt? Boplats kommer vara på plats och svara på dina frågor under Frihamnsdagarna. Du som vill ställa en fråga kan göra det redan nu i Boplats kundforum. | Insamlingen av frågor är nu stängd.|  

| Pressmeddelande 2022-06-16 | Uppdaterad 2022-08-22 |

Den 25-27 augusti drar Boplats till Bananpiren i Göteborg för att delta i den öppna mötesplatsen Frihamnsdagarna. För att alla ska få chansen att komma till tals ger Boplats nu möjligheten att skicka med just dina frågor. Skriv din fråga om Boplats och hyresmarknaden på Boplats kundforum redan nu. Boplats sorterar bland frågorna och gör ett representativt urval som vd Maria Meyer-Martins och styrelseordförande Åsa Hartzell Grüner kommer att svara på fredagen den 26 augusti kl. 9 - 9.40 på scenen Ebbe.

Frågor samlas in till och med den 19 augusti.

» Ställ din fråga här

Svaren på frågorna kommer även publiceras på boplats.se i efterhand.

Förutom att ge svar på era frågor kommer Boplats vd berätta om hur hyresmarknaden ser ut med utgångpunkt i statistik från bostadsförmedlingen. Hur påverkar hyresnivå, lägenhetstyper och läge kötiden? Hur ska bostadssökande och hyresvärdar tänka för att få rätt bostad, respektive rätt hyresgäst?

» Boplats program på Frihamnsdagarna

Om Frihamnsdagarna. Frihamnsdagarna är en demokratisk mötesplats öppen för allmänheten som ordnas av två samhällsnyttiga föreningar som är partipolitiskt och religiöst obundna. Ett årligen återkommande arrangemang som drivs utan vinstsyfte.

» Besök frihamnsdagarna