Continue to the page
Close

Botrygg hyr ut nyproducerade lägenheter i Gårdsten. Du söker lägenheterna på boplats.se.

| Nyheter 2021-07-01 |

Botrygg bygger just nu 124 hyresrätter i Gårdsten med inflyttning hösten 2021. Kvarteret är det första steget i en omvandling av området som kommer att ge totalt 300 nya bostäder. Projektet kommer att förmedlas via boplats.se.

Det blir två lamellhus och fyra punkthus med yteffektiva och funktionella ettor, tvåor, treor och fyror. Majoriteten av bostäderna har stora balkonger eller uteplatser. Högst upp i husen kommer det finnas etagevåningar med loft och dubbel takhöjd i vardagsrummen.

Husen ligger på Kryddvägen och har genomgående parkettgolv, helkaklade badrum, vitvaror och köksinredning i hög kvalitet samt bänkskivor i natursten.

Gårdsten har befunnit sig i en omfattande omvandling med syfte att höja livskvaliteten i stadsdelen där de flesta bostäder tillhör allmännyttiga Gårdstensbostäder som länge har har arbetat med miljö, trivsel, trygghet och delaktighet. Utvecklingen i Gårdsten har blivit en förebild för andra bostadsområden från miljonprogramsåren. Projektet är en del av Bostad 2021.

» Läs mer om tankarna bakom projektet hos Bostad 2021.

Botrygg är ett privat bygg- och fastighetsbolag grundat 1981 som förvaltar 4 500 bostäder och ett femtiotal samhällsfastigheter. Både bygg och förvaltning görs i egen regi med företagets egna personal.

» Läs mer om Botrygg på deras webbplats.

Boplats.se är en bostadsförmedling för dig som letar hyresrätt inom pendlingsavstånd till Göteborg. Boplats Göteborg AB ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

» Sök lägenheterna på boplats.se


Följ oss i våra kanaler och häng med i vad som händer hos Boplats. | Facebook | Instagram | Linkedin