Continue to the page
Close

Du kanske har sett att det finns många lediga lägenheter att söka i Kålltorp och Bagaregården just nu? Det är Bostads AB Poseidon som annonserar 51 lägenheter med inflyttning redan 1 september.

| Nyheter 2020-08-05 | Uppaterad 2020-08-28 |

2020-08-28: Lägenheterna i artikeln är nu avpublicerade och inte längre tillgängliga att söka.  

Det är både ettor och tvåor på Intagsgatan i Kålltorp och på Falkgatan/Uddevallagatan i Bagaregården som kommer att publiceras de närmsta veckorna. Lägenheterna har tidigare hyrts ut till Göteborgs Stad, men är nu möjliga att söka på boplats.se. Inflyttningsdatum för alla lägenheter är 1 september – perfekt för dig som behöver en lägenhet snabbt.

» Se vilka lägenheter som finns publicerade just nu

Lägenheterna är av äldre standard, med många spännande vinklar och högt i tak. Dessutom har de lägre hyra, från 4058 kr per månad till 6345 kr per månad. Som vanligt rangordnas ansökningarna efter ködagar. Det innebär att den som har samlat flest ködagar blir erbjuden kontrakt först. Läs mer om lägenheterna i faktarutorna längre ner.

Intagsgatan

Antal lägenheter:  30 st tvåor
Hyresintervall:  4058 – 4607 kr/månad
Byggår för huset:  1939
Om huset:  Tvättstuga i källaren. 3 våningar, ej hiss. Cykelhus finns på gården. 

Finns i området Kålltorp

Mysigt område med småstadskänsla och äldre hus. Många restauranger, caféer, butiker i området. På 10 minuter cyklar du till grönområdena kring Skatås och Härlanda tjärn 2 km bort. Med buss eller spårvagn tar du dig snabbt in till centrala Göteborg. Flera skolor och förskolor finns  i området.

Intagsgatan1.JPG
Köket i en av lägenheterna på Intagsgatan.

Intagsgatan5.JPG
Inne i en av lägenheterna på Intagsgatan.

Falkgatan/Uddevallagatan

Antal lägenheter:  9 st ettor och 12 st tvåor
Hyresintervall:  4101 - 6345 kr/månad
Byggår för huset:  1921 
Om huset:  Huset uppfördes som ”Göteborgs stads Pensionärshem”, till minne av Gustaf V:s 60-årsdag. Därför är trapphuset smyckat med målningar av kungakronor. Här bevarar man i största möjliga mån originaldetaljer såsom originalfönster. Lummigt grönskande innergård. Huset har spännande vinklar med mycket karaktär och känsla av historiens vingslag!

Finns i området Bagaregården

Attraktivt område, centralt men upplevs som lugnt och avskilt. Blandat område med både lägenheter och villor. Med buss eller spårvagn tar du dig snabbt in till centrala Göteborg. Flera skolor och förskolor finns i området. 

Falkgatan-Uddevallagatan2.JPG
Inne i en av lägenheterna på Falkgatan/Uddevallagatan. Här syns de spännande vinklarna.

Falkgatan-Uddevallagatan3.JPG
Bild från gården på Falkgatan/Uddevallagatan.


Följ oss på facebook och ta del av Boplats nyheter och söktips.