Continue to the page
Close

Missa inte chansen att få kontrakt på en nybyggd trygghetslägenhet i Backa. Bra möjlighet även om du inte har lång kötid. Bara du som är 70 år eller äldre kan söka. 

| Nyhet 2021-03-26 |

I juni 2021 påbörjar inflyttningen i de nya trygghetsbostäderna vid nybyggda Selma Lagerlöfs torg i Hisings Backa. Lägenheterna är fullt utrustade med balkong och har möjlighet att hyra garageplats. I huset finns två gemensamhetslokaler, en för lugnare umgänge och en för planerade sammankomster. Personal finns på plats för gemensamma aktiviteter och möjlighet till städ och matinköp. 

Trygghetslägenheter är vanliga lägenheter anpassade för att förenkla vardagen. För att få hyra lägenhet i trygghetsboendet behöver du ha fyllt 70 år. Det går bra att medsökande med annan ålder söker lägenheten. 

I Selma stad finns handel och service, kultur och idrott kring torg, parkstråket och natur. Backa är ett av stadens prioriterade utbyggnadsområden och i den första etappen kommer det att byggas över 1 000 nya bostäder, stadsdelshus med rum för kultur, handelshus, verksamhetslokaler, torg- och parkstråk. På sikt planeras för upp till 3000 nya bostäder i området.

» Se alla lägenheter och anmäl intresse

» Läs mer om lägenheterna hos hyresvärden Botrygg. 

» Läs mer om vad ett Trygghetsboende är.