Continue to the page
Close

Huset Smaragden är byggt med fokus på extra service. Lägenheterna i huset har god tillgänglighet och ligger nära naturområden, havet och kollektivtrafiken. Du har också grönområden samt härliga cykel- och vandringsvägar runt knuten. 

| Nyhet 2022-05-03 | 

I huset finns en gemensam lokal med kök, bibliotek, TV-rum och hobbyrum. Smaragden är en plats för dig som vill ha egen lägenhet, men nära till att umgås med grannarna.

Modernt med hög standard

Lägenheterna har en modern planlösning med fönster i två väderstreck. Materialvalen har hög standard och är valda för att vara lättskötta. Installation av tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin är förberett. 

På ena sidan av lägenheten har du en entrébalkong och du har även en balkong åt motsatt håll, för valmöjligheten mellan sol, skugga, gemensamt eller avskilt. Kaffe och kaka smakar gott oavsett vilket balkongläge du väljer.

» Läs mer om huset och lägenheterna på Stena Fastigheters webbplats  

Trygghetsboende där du kan bo länge

I Smaragden finns trygghetsboende. Det betyder att viss service finns att tillgå. Lägenheterna har extra tillgänglighet och är byggda för att du ska kunna bo där länge. Dessutom har huset en egen trygghetsvärd som hjälper de boende att anordna gemensamma tillställningar för att skapa trygghet och gemenskap. Smaragden byggdes initialt för en senior målgrupp. I första hand prioriteras därför sökande äldre än 55 år till detta hus.

» Läs mer om boendeformen trygghetsboende

Öppen visning av Smaragdens trygghetsboende

Vill du veta mer om Smaragdens trygghetsboende? Nu har du chans att få komma och titta på några av lägenheterna. Boplats Göteborg och Stena Fastigheter håller i en gemensam öppen visning:

Datum och tid: måndag 9 maj, klockan 16–18 (drop-in)

Adress: Smaragdgatan 10B

Så går visningen till

Stena Fastigheters uthyrare Mia Andréasson kommer att berätta om Smaragden, området och ge dig en visning av huset och lägenheterna. Boplats personal kommer också att finnas på plats för att svara på frågor. Välkommen när det passar dig, mellan klockan 16–18.

Lägenheterna som visas är lediga att hyra och klara för inflyttning. Under visningen kan du få hjälp med att anmäla intresse på boplats.se om du hittar en lägenhet som du vill bo i.  

Ingen föranmälan krävs, men stanna hemma om du känner dig sjuk.

Anmäl intresse redan nu

Lägenheterna finns att söka redan nu på boplats.se.

» Klicka här för att komma direkt till lägenhetsannonserna

Antal: 11 utvalda lägenheter för denna visning

Hyresintervall: 9 710–13 016 kr/månad

Storlek: 2–4 rum

Inflyttning: 1 juni, med möjlighet att komma överens senare om inflyttningsdatum