Continue to the page
Close

Riksbyggens nybyggda lägenheter i Stora Höga, utanför Stenungsund, annonseras på boplats.se. Lägenheterna kommer att publiceras i omgångar under hösten, med start i september.

| Pressmeddelande 2020-09-01 | 

Totalt handlar det om 68 hyresrätter med preliminär inflyttning i maj 2021.Lägenheterna byggs i två plan i sex hus. Bottenvåningen har egen entré och övervåningen nås från en trappa till en loftgång. Det finns balkong eller altan till alla lägenheter. Innergården har sittplatser, en egen liten lekplats och cykelställ.

Enligt Riksbyggen har de kunnat nyttja det statliga investeringsstödet vilket gjort att hyrorna blir lägre än det hade blivit utan stödet.

Boplats Göteborg fungerar sedan ett år tillbaka som Göteborgs Stads bostadsförmedling. Det innebär att alla lägenheter går till sökande efter kötid; men det är fortfarande hyresvärden som sätter villkor för vem som får hyra.

På Boplats.se publiceras lägenheter inom pendingsavstånd till Göteborg från både privata hyresvärdar och allmännyttiga. På boplats.se kan du skapa ett konto, betala avgiften för att börja samla kötid och skapa bevakningar för att få epost när en intressant lägenhet dyker upp.

Boplats Göteborg AB ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Läs mer om lägenheterna.


 

Följ oss på facebook och ta del av Boplats nyheter och söktips. 

logotyp Facebook

Prenumerera på nyheter och tips från Boplats och samarbetspartners via e-post. Du markerar att du vill ha nyhetsprevet på Mina Sidor.