Continue to the page
Close

| Pressmeddelande 2017-06-13 |

I september kommer hundratals internationella studenter till Göteborg som skall läsa vid Göteborgs universitet och Chalmers tekniska högskola. De behöver någonstans att bo!


Att hyra ut ett rum, en lägenhet, eller en del av ett hus till är inte bara en hjälp med hyran; du lär känna någon från en annan kultur, återknyter kontakten med universitetslivet, och hjälper någon i en svår situation. Du annonserar utan kostnad på boplats.se. Allt inom 45 minuters pendling från Göteborg är av intresse.

På Boplats informationskväll lär du dig allt du behöver veta för att börja hyra ut. Vår inbjudna jurist reder ut frågor om regler och kontrakt. Chalmers och Göteborgs universitet berättar om studenterna. Privata hyresvärdar och studenter berättar om hur det är att ha, och att vara, inneboende. Du får med dig hyreskontrakt, färdigt att fylla i. 

Då det är begränsat med plats, är det viktigt att du anmäler dig! 

Informationsträffen är en del av ett pågående samarbete med Göteborgs universitet, Chalmers Tekniska Högskola, Göteborg Stad Studentforum, och GFS - Göteborgs förenade studentkårer. Sedan 2007 har vi sett till att tusentals internationella studenter fått rum hos privatpersoner under sin studietid i staden. 

Informationsträff

Plats: Boplats, Rosenlundsplatsen 1

Tid: torsdag, 14 juni, 18.00

Anmälanevenemang@boplats.se

Läs mer: 

Rum till studenter

Hyresvärdsskolan