Continue to the page
Close

| 2017-08-23 | Pressmeddelande |

Hundratals internationella studenter kommer till Göteborg för att läsa vid Göteborgs universitet eller på Chalmers varje år. Idag, onsdag, är det dags för mingel för studenterna och göteborgare som har ett rum att hyra ut.

Sedan många år nu bjuder Boplats in både uthyrare och studenter till lokalen i Rosenlund. En möjlighet att träffas, komma överens och bjuda in till visning av ditt rum. Om du vill kan du skriva kontrakt direkt på plats. 

Att annonsera rum på boplats.se kostar ingenting, och det blir fler som annonserar varje år. Från 700 år 2014 till hela 1.133 förra året. 

Träffarna är en del i ett pågående samarbete med Göteborgs universitet, Chalmers Tekniska Högskola, Göteborg Stad Studentforum, SGS Studentbostäder och Chalmers Studentbostäder. Sedan 2007 har vi arbetat med att få in rum från privatpersoner till de internationella studenter som varje år kommer till staden. Många studenter kommer strax innan terminsstart och då är bästa möjligheten att hitta någonstans att bo att söka efter ett rum som inneboende.

När: onsdag 23 augusti kl. 18.00-20.00

Var: Boplats Göteborg, Rosenlundsplatsen 1

DSC00230.JPG
Mingel på Boplats 2015.