Continue to the page
Close

Lägenheterna i Willhems hus på Blidvädersgatan i Göteborg skall förmedlas via boplats.se. I huset finns både vanliga lägenheter och Trygghetslägenheter för dig över 70 år. 

| Nyhet 2021-04-01 |

Bland lägenheterna som förmedlas av Boplats finns 45 lägenheter för dig som är 70 år eller äldre. Fastigheten där de ligger kallas för Monsunen efter lokalen Monsunen Träffpunkt som är en mötesplats för seniorer som ligger i bottenvåningen. Lokalen drivs av Göteborgs stad och alla seniorer är välkomna för att ta del av aktiviteter, låna dator, använda gymmet, eller bara umgås över en kopp kaffe. Alla lägenheter är tillgänglighetsmärkta och ligger på Blidvädersgatan 14-20.

» Läs mer om Monsunen Träffpunkt 

Övriga lägenheter i huset på Blidvädersgatan 2-56 är vanliga hyresrätter med storlekar från ett till tre rum och kök. En stor bilfri gård med plats för möten, grillplatser, bänkar och lekplatser, breder ut sig mellan husen. Biskopsgården ligger bara 15 minuter med spårvagn från centrala Göteborg och har nära till det fina naturområdet Svarte mosse. Du har tillgång till all tänkbar service och täta buss- och spårvagnsförbindelser.

Willhem

Nina Dalvin, Fastighetsförvaltare, med förvaltningsassistenterna Josefine och Lena-Maria, tog emot blommor från Boplats på Willhems kontor när bolaget välkomnades som ny hyresvärd hos Boplats.


Bostadsbolaget Willhems idé är att skapa boenden som människor längtar och vill hem till. Huvudkontoret finns i Göteborg, och de äger och förvaltar ca 26 000 hyreslägenheter på 13 orter i Sverige. Bolaget ägs av Första AP-fonden.

Vill du söka andra hyreslägenheter hos Willhem hittar gör du det på deras webbplats.

» Läs mer hos Willhem 


Boplats är en bostadsförmedling för dig som letar hyresrätt inom pendlingsavstånd till Göteborg. Boplats Göteborg AB ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.


Följ oss på facebook och ta del av Boplats nyheter och söktips. 

logotyp Facebook