Continue to the page
Close

Boplats är en bostadsförmedling för dig som letar hyresrätt inom pendlingsavstånd till Göteborg. Boplats Göteborg AB ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. 

Bostadsförmedling | Bostadsmarknaden | Kundservice | Ägare

En bostadsförmedling för alla inom pendlingsavstånd till Göteborg

Boplats är en bostadsförmedling för alla som kan söka hyresrätt på egen hand. Som bostadsförmedling arbetar vi med likabehandling och ser till att ingen diskrimineras. Alla lägenheter förmedlas enligt kötid. Om hyresvärden inte godkänner en bostadssökande får den en tydlig förklaring om varför.

Du kan söka lägenheter genom att skapa ett konto på boplats.se och betala den årliga avgiften. Du anmäler själv intresse för de lägenheter du är intresserad av. Lägenhetsannonserna kommer både från kommunala bostadsbolag och privata fastighetsägare.

Att få en lägenhet genom boplats.se tar lång tid då många redan står i bostadskön, men det är ändå bra att börja samla ködagar. Det är ett sätt att ge dig själv en tryggare framtid.

Boplats har inget individuelt bostadssocialt uppdrag vilket innebär att Boplats inte får ta personlig hänsyn eller ge förtur på grund av sociala eller medicinska skäl. Alla villkor för att få hyra en lägenhet bestäms av hyresvärden som äger lägenheten.

 » Läs Boplats ägardirektiv här 

 » Läs Boplats bolagsordning här 

Information om bostadsmarknaden

Boplats informerar även bostadssökande och andra intressenter om vad som händer på bostadsmarknaden. Vi deltar i och anordnar mässor och informationskvällar. Vi presenteras olika bostadsformer eller områden, och ordnar och deltar i evenemang mot särskilda målgrupper. Målet är att föra samman bostadssökande och fastighetsägare, både genom fysiska möten och genom att förmedla information. På boplats.se kan du hitta information om vad som händer på marknaden och få tips och hjälp om hur du hittar fram till olika bostadsformer.

» Nyproducerade bostäder i Göteborg med omnejd presenteras på Bonytt-mässan 

» Statistik från bostadsförmedlingen

Kundservice

Om du inte kan använda en dator själv har du möjlighet att få hjälp via telefon eller i vår kundmottagning.

» Kontakta Boplats kundservice

Ägare 

Boplats Göteborg Ab är ett helägt bolag inom Göteborgs Stads bolagskoncern, direkt under koncernen Göteborgs Stadshus Ab 

Verksamheten finansieras av den årliga avgiften från de bostadssökande.

Kontakt

» Adress: Boplats Göteborg AB, Rosenlundsplatsen 1, 411 20 GÖTEBORG

» Organisationsnummer: 556467-7390

» E-brevlåda: info (a) boplats.se. Observera att du inte kommer att få svar på kundärenden via denna e-postadress, se nedan.

» Kontakta Boplats för kundärenden

» Ledning, press, styrelse

» Facebook | Instagram | Linkedin